Üléslégzsákra is

Az eddigi sztereotípiák, melyek szerint üléslégzsákos autókra nem lehet üléshuzatot húzni, mert az megakadályozza a légzsák kinyílását, vagy hatékony működését, mára már megdőltek. A modern számítógép-vezérlésű gyártási technológiánk és a kritikus helyeken alkalmazott speciális cérna tulajdonságai lehetővé teszik a légzsák pontos és hatékony működését.

Üléshuzataink gyártása során felhasznált anyagok a gyári kárpittal megegyezőek, a gondos gyártás által biztosítva, hogy a komfortérzet ne menjen a biztonság rovására.

A probléma:
A nem megfelelően kialakított üléshuzatok beleszólhatnak a légzsák működésébe. Ha az üléshuzaton túl nagy nyílás van hagyva a légzsáknak, az üléshuzat könnyen elmozdulhat, eközben nem csak a feladatát nem látja el megfelelően, de még a légzsák kinyílását is akadályozhatja.

Ha túl kicsi nyílást hagytak a légzsáknak, az késlelteti, sőt eltérítheti a légzsákot annak kinyílásakor.
Ha pedig nem hagynak ki nyílást a légzsák számára, akkor a légzsák nyílását megakadályozza az üléshuzat, és a nagy nyomás sérülést is okozhat.

A megoldás:
Speciális cérnával történő számítógépvezérelte gyártási technológiánk minőségét sikeres TÜV tesztek igazolják. Üléshuzataink új és használt üléseken -35°C és 85°C között bizonyították, hogy tökéletes biztonsággal alkalmazhatóak üléslégzsákkal felszerelt üléseken is.