Üléshuzat típusaink
RS Design
- Sportos autós üléshuzatok
Az RS DESIGN kollekció sportautó üléshuzat modelljei az energikus életmódot és a sportos autózást kedvelők számára jelentenek tökéletes választást.
RS DESIGN + AUTOTEXTIL
RS DESIGN + LEATHER LOOK

Az RS DESIGN kollekció fő ismeretőjele az azonos nevű sportos anyagok felhasználása, amelyeket például a Škoda Octavia RS belső terében láthatunk. Az RS DESIGN kollekció sportos tuning üléshuzatai az olyan autósok számára ideálisak, akik előnyben részesítik az energikus életmódot és a sportos autózást. Az anyagok könnyű tisztíthatósága fokozza az RS DESIGN üléshuzatok használata során kialakuló komfortérzetet. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a szabásminták részletes kidolgozására és arra, hogy jó minőségű, minősített alapanyagokat használjunk, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. Sok éves gyakorlattal rendelkező szakképzett munkatársaink alapos és felelősségteljes hozzáállásával garantáljuk a méretre szabott MAD üléshuzatok milliméteres pontosságát.

3 éves jótállás
Légzsáktesztek
Méretre szabott
Kopásálló
Nem gyúlékony
Antisztatikus
Színtartó
Középső anyag:
RS Design
Középső anyag 2:
Alcantara®
Szélső anyag:
Autotextil
Leather Look
RS DESIGN black

Az anyag felhasználása

Az RS DESIGN anyagokat középső 1. anyagként választhatja.

Az anyag leírása

Az ellenálló és könnyen tisztítható RS Design anyagokat különféle színárnyalatokban kínáljuk. Az anyagok élénk színe minden belső teret életre kelt!

A steppelés és szegés színei

achat

antracit

black

blue

brown

camel

green

nimbus

orange

petrol

pink

red

silver

yellow