Üléshuzat típusaink
Leather Look
- Szintetikus autóipari bőrből készült üléshuzatok
A LEATHER LOOK egy autóipari szintetikus bőr, amely tulajdonságait és élettartamát tekintve a valódi bőr autóipari felhasználása során mutatott jellemzőit is felülmúlja.
LEATHER LOOK
LEATHER LOOK PERFO

A LEATHER LOOK üléshuzatokat sima és perforált Leather Look anyagokból - autóipari szintetikus bőr, amely tulajdonságait és élettartamát tekintve a valódi bőr autóipari felhasználása során mutatott jellemzőit is felülmúlja - állítjuk elő. A LEATHER LOOK kollekció főként azon söfőrök számára ideális, akik azonnal növelni szeretnék gépkocsijuk belső terében a komfortérzetet és nem akarnak sok időt tölteni az üléshuzatok tisztításával. A Leather Look autóipari szintetikus bőrből készült üléshuzatok a legjobb választás az olyan autósok számára, akik a bőr anyagokat részesítik előnyben. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a szabásminták részletes kidolgozására és arra, hogy jó minőségű, minősített alapanyagokat használjunk, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. Sok éves gyakorlattal rendelkező szakképzett munkatársaink alapos és felelősségteljes hozzáállásával garantáljuk a méretre szabott MAD üléshuzatok milliméteres pontosságát.

3 éves jótállás
Légzsáktesztek
Méretre szabott
Kopásálló
Nem gyúlékony
Antisztatikus
Színtartó
Középső anyag:
Leather Look Perfo
Leather Look
Szélső anyag:
Leather Look
LEATHER LOOK PERFO antracit

Az anyag felhasználása

Az LEATHER LOOK PERFO anyagot alapkivitelben 1. és 2. középső anyagként választhatja úgy, hogy a két anyag akár különböző is lehet.

Az anyag leírása

A LEATHER LOOK PERFO a precíz perforációban tér el a LEATHER LOOK anyagoktól.
A LEATHER LOOK PERFO egy könnyen ápolható, eredeti autóipari szintetikus bőr, amelyet nagyfokú szilárdság és ellenállóképesség jellemez. Az anyagok kifejezetten az autóiparban való felhasználásra készülnek, és magasabb hőmérsékleten sem deformálódnak.

A steppelés és szegés színei

achat

antracit

black

blue

brown

camel

green

nimbus

orange

petrol

pink

red

silver

yellow