Üléshuzat típusaink
Exclusive
- Luxus üléshuzatok
Az EXCLUSIVE kollekcióban szereplő luxus üléshuzatok követik a luxus gépkocsik – mint. pl. Mercedes Maybach, Bugatti Veyron – beltéri kialakítására jellemző legújabb trendeket.
EXCLUSIVE LEATHER LOOK
EXCLUSIVE ALCANTARA

Az EXCLUSIVE kollekcióban szereplő luxus üléshuzatok követik a luxus gépkocsik – mint. pl. Mercedes Maybach, Bugatti Veyron – beltéri kialakítására jellemző legújabb trendeket. Az egyedi szegésnek köszönhetően ezek az üléshuzatok a legmagasabb osztályú gépkocsikban tapasztalt luxusérzetet nyújtják. A kollekcióban szereplő termékek ideálisak a céltudatos, luxus anyagokat kedvelő sofőrök számára. Legjobb minőségű anyagaink bármelyikét kiválaszthatja, majd tetszőleges színű cérnát kérhet a szegéshez. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a szabásminták részletes kidolgozására, és arra, hogy jó minőségű, minősített alapanyagokat használjunk, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. Sok éves gyakorlattal rendelkező, szakképzett munkatársaink alapos és felelősségteljes hozzáállásával garantáljuk a méretre szabott MAD üléshuzatok milliméteres pontosságát.

3 éves jótállás
Légzsáktesztek
Méretre szabott
Kopásálló
Nem gyúlékony
Antisztatikus
Színtartó
Középső anyag:
EXCLUSIVE ALCANTARA®
EXCLUSIVE ALCANTARA® PERFO
EXCLUSIVE LEATHER LOOK
EXCLUSIVE LEATHER LOOK PERFO
Szélső anyag:
Leather Look
EXCLUSIVE AL black

Az anyag felhasználása

Az ALCANTARA® anyagot alapkivitelben 1. és 2. középső anyagként választhatja úgy, hogy a két anyag akár különböző is lehet.

Az anyag leírása

Az ALCANTARA® márkanév mögött egy egyedi és innovatív anyag áll. Az ALCANTARA® anyagot 1 cm2-nyi felületen legkevesebb 200 ezer különálló, egymást kölcsönösen keresztező szál alkotja. Tapintása nagyon kellemes, a velúrra és a csiszolt bőrre emlékeztet.

A steppelés és szegés színei

achat

antracit

black

blue

brown

camel

green

nimbus

orange

petrol

pink

red

silver

yellow

Termékeink Individual auto design logóval történő megjelölése (termékmegjelölés) :

További szabásminta variációk