Üléshuzat típusaink
Alcantara
- A legjobb anyag
Az ALCANTARA® anyagból készült üléshuzatok az olyan nagy luxusautógyárak ajánlatában is megtalálhatók, mint pl. a Lamborghini, Porsche, Maserati, Aston Martin, BMW ...
ALCANTARA®
ALCANTARA® PERFO
ALCANTARA® IL

Az ALCANTARA® kollekció üléshuzatai az azonos nevű kiváló minőségű anyagból készülnek. Tapintása nagyon kellemes, a velúréhoz vagy a csiszolt bőrhöz hasonlít. Az ALCANTARA® anyagokkal az olyan luxusautók eredeti kárpitozásánál találkozhatunk, mint pl. a Lamborghini, Porsche, Maserati.
A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk a szabásminták részletes kidolgozására és arra, hogy jó minőségű, minősített alapanyagokat használjunk, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek. Sok éves gyakorlattal rendelkező szakképzett munkatársaink alapos és felelősségteljes hozzáállásával garantáljuk a méretre szabott MAD üléshuzatok milliméteres pontosságát.

3 éves jótállás
Légzsáktesztek
Méretre szabott
Kopásálló
Nem gyúlékony
Antisztatikus
Színtartó
Középső anyag:
Alcantara
Alcantara Perfo
Alcantara IL
Szélső anyag:
Leather Look
ALCANTARA black

Az anyag felhasználása

Az ALCANTARA® anyagot alapkivitelben 1. és 2. középső anyagként választhatja úgy, hogy a két anyag akár különböző is lehet.

Az anyag leírása

Az ALCANTARA® márkanév mögött egy egyedi és innovatív anyag áll. Az ALCANTARA® anyagot 1 cm2-nyi felületen legkevesebb 200 ezer különálló, egymást kölcsönösen keresztező szál alkotja. Tapintása nagyon kellemes, a velúrra és a csiszolt bőrre emlékeztet.

A steppelés és szegés színei

achat

antracit

black

blue

brown

camel

green

nimbus

orange

petrol

pink

red

silver

yellow